Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ή Επίφυση, στόν θάλαμο τού ανθρώπινου εγκεφάλου, μάς φέρνει σέ επαφή μέ όλη τήν δημιουργία.

Ο εγκέφαλός μας διαθέτει έναν αδένα ο οποίος είναι η δύναμή μας. 
Ο αδένας αυτός, η Επίφυση, μας φέρνει σε επαφή με όλη την δημιουργία. 
Η αίθουσα προβολής, ο λεγόμενος εγκεφαλικός θάλαμος, είναι ο χώρος μέσα στον οποίο δημιουργούμε με την φαντασία μας την εικονική παράσταση πρίν γίνει μορφική πραγματικότητα. 
Με αυτόν μπορούμε να φτιάξουμε κόσμους γιατί έχει την ιδιότητα να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγουν σκεπτοεικόνες. Αυτές υλοποιούνται στον χώρο ανάλογα με τα στοιχεία που θα διεγείρουν . 
Τα στοιχεία δομούνται σε υλική πραγματικότητα και αντίστοιχα παράγεται ως γεγονός αυτό που επιθυμούμε. 
Τον ρόλο του Θαλάμου του ανθρώπινου εγκεφάλου , φαίνεται να τον γνώριζαν πολύ καλά οί Άτλαντες, ένας χώρος μέσα μας πού μοιάζει ,με μαγικό κήπο πάνω στον οποίο πέφτουν οι φωτεινές ακτίνες της Ηλιακής Επίφυσης, και τον οποίο μπορούμε να δούμε νά τον έχουν αντιγραφικά αναπαραστήσει και στον Βασιλικό Θάλαμο της Μεγάλης Πυραμίδας. Λέγετε ότι τον χώρο αυτό, τον χρησιμοποιούσε ο Φαραώ και μεταφερόταν σε άλλη χωροχρονική διάσταση. 
Στην είσοδο δε του θαλάμου της πυραμίδας, υπάρχει μια κωνοειδούς σχήματος επιγραφή , πού γράφει πάνω της σε ιερογλυφική γραφή «Άρτος»
Η κωνοειδή αυτή επιγραφή μας παραπέμπει στο «κωνάριο», το σχήμα πού δίνουν στην Επίφυση. 
Όντως , όπως έχουμε πεί , μέσω της ενεργοποίησής της , και διαμέσων των παλμικών δονήσεων στον θάλαμο, αποκτούμε τις δυνάμεις και τις ικανότητες εκείνες πού μας δίνουν τις μαγικές ιδιότητες όχι μόνο να μεταβάλουμε τα πράγματα γύρο μας, και να χρησιμοποιήσουμε το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας πού μας παρέχετε από τον Θεό, αλλά και να διαφύγουμε από την τετραδιάστατη φυλακή στην οποία είμαστε κολλημένοι.
Η λέξη «Άρτος» άλλωστε, πού σημαίνει αυτό πού κατασκευάζετε, και το οποίο μας συντηρεί, το ψωμί, η από τον καρπό της Δήμητρος σίτου, προερχόμενη επτάζυμος ουσία , και από το ρήμα Αραρίσκω = συνδέω , εφοδιάζω, συναρμολογώ, υποδηλώνει το στοιχείο εκείνο από το οποίο δημιουργείται, δομείται το σώμα. 
Ο Χριστός είπε για τον άρτο «Τούτο εστί το σώμα μου» Αν το συνδυάσουμε με την Επίφυση , βρίσκουμε μια σχέση με τους υπόλοιπους αδένες του ενδοκρινικού, πού μαζί δημιουργούν την επτάζυμη βάση του φυσικού μας σώματος. 
Η Επίφυση, σαν άλλος άρτος , συντηρεί όλο το βιολογικό μας σώμα και έχει σχέση με την εμψύχωση. Όπως είπαμε και στην αρχή , στην Επίφυση υπάρχει το αμινοξέο Τριπτοφάνη πού επιδρά επί της Σεροτονίνης πού παράγετε στην Επίφυση και μετατρέπεται σε Μελατονίνη, η οποία είναι ένα είδος ελιξιρίου της ζωής. Όμως , όσοι δεν έχουν Επίφυση, ή έχει απενεργοποιηθεί , Μελατονίνη παράγει το γαστρενερετικό τους σύστημα. Άρα, ο Άρτος εδώ έχει σχέση με την βρώση, και η βρώση έχει σχέση με την συντήρηση της υλικής μας οντότητας. Μάλιστα, αυτός ο άρτος , ο φαγώσιμος πού τροφοδοτεί μέσω του στομαχικού χώρου ενέργεια στο υλικό μας σώμα, αν υπερβαίνει το μέτρο , τότε κάνει τον άνθρωπο νωθρό και σκοτίζει τον νού. 
Γι αυτό και η «λαιμαργία», συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «επτά θανάσιμα αμαρτήματα». 
Τά επτά αυτά αμαρτήματα , έχουν σχέση με την κακή χρήση των επτά ενδοκρινικών αδένων.
Έτσι, αναρωτιόμαστε, τι ακριβώς κατασκευάζει συνδέοντας ο «Άρτος» της Επίφυσης; Επειδή αποτελεί το ανώτερο σημείο- αδένα του ενδοκρινικού, και βρίσκετε στον εγκέφαλο , υπονοείται το Πνευματικό μας σώμα. 
Άλλωστε, ο Χριστός για αυτό το σώμα μιλούσε. Όταν έχουμε την δυνατότητα να συνδέσουμε το υλικό με το πνευματικό μας σώμα, τότε μπορούμε να βιώσουμε την Ανάσταση .
Γιατί από το ρήμα Αρτάω = υψώνω , ανυψώνομαι, έτσι και το Αρτεμία= υγεία και Αρτεμής = σώος, ακέραιος. 
Όλα μαζί μας παραπέμπουν στην πνευματική εξύψωση , όπου νούς και σώμα είναι υγιής , και κατ’ επέκταση στην σωτηρία της ελευθερίας. Οπότε το κωνάριο με την ιερογλυφική γραφή «Άρτος» στον θάλαμο της Πυραμίδας, ήταν μια ενεργειακή πύλη χωροχρονικών διαστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ