Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εἰσέπραττε, παρανόμως, χαράτσι ἡ Δ.Ε.Η.


Οἱ ἄνθρωποι πού διεμαρτύροντο εἶχαν δίκιο. Ποιός ἦταν πίσω ἀπό αὐτή τήν κλοπή καί τήν διαφθορά; Θά ἐπιστραφοῦν τά κλεμμένα στούς μονίμως ἀδικουμένους καί ἐκμεταλλευομένους Ἕλληνες πολίτες; 

Η απατεωνιά δεν έχει όρια! Κρυφό χάρατσι στα νοικοκυριά μέσω της ΔΕΗ!

Η ΔΕΗ εισπράττει παράνομα άλλο ένα χαράτσι και έτσι εξηγείτε το ότι πολλοί καταναλωτές έχουνε παραπονεθεί…
πως οι λογαριασμοί τους είναι »παραφουσκωμένοι».
Πιο συγκεκριμένα στην ανάλυση του λογαριασμού της ΔΕΗ υπάρχει μια χρέωση που ονομάζεται "Υπηρεσείς κοινής ωφέλειας" που εισπράττετε σύμφωνα με τον νόμο Ν.2773/99 άρθ.29.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο καταργήθηκε τον Αύγουστο 2011 σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβέρνησης.
Και μετά μιλάνε κάποιοι »άφθαρτοι» για διεφθαρμένους Έλληνες…
Στο δελτίο ειδήσεων του Extra 3 έγινε η αποκάλυψη! (πηγή)
Ὅμως, ὑπάρχει δικαστικό προηγούμενο καί ἔτσι….

Η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν το έχουν πληρώσει γιατί τα τέλη που χρέωνε η ΔΕΗ έχουν καταργηθεί με νόμο

Με προσωρινή διαταγή το μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή ηλεκτροδότησης σε κατοικία, μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, για το λόγο ότι η καταναλωτής αρνείται να πληρώσει το τέλος για  “υπηρεσίες κοινής ωφέλειας” προς την ΔΕΗ, που χρεώνει με τους λογαριασμούς που εκδίδει η επιχείρηση τους καταναλωτές, ενώ το τέλος έχει καταργηθεί.
Συγκεκριμένα στον επίμαχο συνολικό εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, για τον οποίο εκδόθηκε η διαταγή από το πρωτοδικείο, το συνολικό οφειλόμενο ποσό έφτανε στις 621,42 ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των 149,97 αντιστοιχούσε στις “υπηρεσίες κοινής ωφέλειας”.
    Όπως επισημαίνεται από τον Δικηγορικό σύλλογο Καλαμάτας. ‘’προσωρινή διαταγή καθίσταται “απόφαση – οδηγός” για την περαιτέρω εφαρμογή του Νόμου και είναι βέβαιο ότι θα υποχρεώσει την ΔΕΗ στην επιστροφή των μέχρι σήμερα αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από τους καταναλωτές».
    Υπογραμμίζεται ότι το τέλος για “υπηρεσίες κοινής ωφέλειας” που εισπράττει η ΔΕΗ με τους λογαριασμούς και το οποίο δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά διαμορφώνεται ανάλογα με την κατανάλωση του ρεύματος έχει καταργηθεί με το άρθρο 195 του νόμου 4001, ο οποίος δημοσιεύτηκε 22 Αυγούστου του 2011, αλλά η επιχείρηση συνεχίζει παράνομα να το εισπράττει.(πηγή)
 άπό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ